Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji

01.12.2010, Ljubljana

Informacijski urad Sveta Evrope v RS se je v decembru 2010 dokončno zaprl. S tem dnem je bila ukinjena tudi spletna stran in domena www.coe.si. Spletna stran www.svetevrope.si predstavlja arhiv uradne spletne strani, aktualne informacije o delovanju Sveta Evrope pa bodo še naprej dosegljive na mednarodni spletni strani organizacije www.coe.int.

Dovolite nama, da izkoristiva to priložnost za zahvalo vsem, ki ste naše dejavnosti zadnja tri leta aktivno spremljali, podpirali, se udeleževali naših dogodkov in na svoj način promovirali sporočila kampanj, kot so Ustavimo nasilje nad ženskami, Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo. Dvigni svojo roko proti telesnemu kaznovanju!, Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome, Spregovori proti diskriminaciji.

In ker vstopamo v decembrsko obdobje praznovanj in lepih želja, naj vam zaželiva zvrhan koš majhnih radosti in drobnih pozornosti ter izrednih dejanj in velikih uspehov, ki se bodo šteli predvsem v osrečevanju drugega in tkanju prijateljskih vezi.

Kristina Plavšak Krajnc in Lenka Vojnovič

Vse novice